Mennesket i centrum

 

Når du skal brande din virksomhed mest effektivt, skal du vise mennesket, kerneværdierne og visionen bag virksomheden.

 

Video åbner et vindue, som giver kunden et levende indblik i din virksomheds unikke vision og fortælling. Jeg insisterer på, at hver video skal være en oplevelse, som tager kunden på en guidet rejse til det sted, du gerne vil have dem hen.

 

Det vækker kundens opmærksomhed, er interessant at se på i længden og skaber tillid til både menneske og produkt – noget der i sidste ende kan omsættes til merværdi for din virksomhed.

 

 

Dialog i centrum

 

Når din virksomhed henvender sig med et ønske om videobranding, lytter jeg til jeres ønsker og behov. Hvem er I? Hvor er I på vej hen? Hvad vil I gerne opnå?

Samtidig sætter jeg mig i jeres kunders sted og ser på virksomheden med friske øjne: Hvad kan I tilbyde mig som kunde? Og hvorfor skulle jeg bruge min tid og penge hos jer frem for hos jeres konkurrent?

 

Svarene tager jeg med mig i konceptudviklingen af jeres videoproduktion, der foregår i løbende dialog med jer. På den måde er I sikre på, at vi når frem til den rigtige vinkel, som både er skarp i sit budskab, kreativ i sin udformning og effektiv i sin gennemslagskraft.

 

 

Rådgivning i centrum

 

Hos Apertura får din virksomhed ikke bare en flot og professionel videoproduktion. I får også kompetent rådgivning om brugen af video til branding, markedsføring og kommunikation – funderet i både teori og erfaring.

 

På den måde er I sikret en service og et produkt, som bygger bro mellem jer og kunden, konverterer til højere CTR og mere tid brugt på jeres hjemmeside frem for konkurrentens, og som rammer beslutningstagerne, hvad enten der er tale om B2B, B2C eller B2G.

 

Tag kontakt allerede i dag og hør mere om mulighederne.