Region Syddanmark

Høj faglighed og samarbejdsorienteret service, der er med til at sikre et tilfredsstillende slutprodukt.

Der er kun ros herfra til samarbejdet, der har været med Apertura.


DOT – Din Offentlige Transport (Movia, DSB og Metroselskabet):

Jan har lavet en række forskellige videofilm til DOT samt grafikker.

Jan er en kreativ sparringspartner, som hjælper med ideer og udvikling og bruger sin erfaring aktivt.

Han vender altid hurtigt tilbage og er en absolut pålidelig og minutiøs leverandør af alt, hvad han har lavet til os, og så er han en meget behagelig mand at arbejde sammen med.


B&W Vølund

Vi fik Apertura til at klippe en kort introduktionsfilm sammen for os, som vi skal bruge til vores onboarding af nye medarbejdere.

Samarbejdet har fungeret godt og allerede på det indledende møde fik vi en række spørgsmål, som guidede os som kunde til at tage de rigtige beslutninger indenfor mulighedsrummet.

Vi var imponeret over hvor meget han kunne få ud af vores ”håndholdte” videomateriale og få billedmaterialet til at understøtte fortællingen.


Danske Fysioterapeuter:

Vi, redaktionen bag fagbladet Fysioterapeuten, har benyttet Jan Sørup til at producere en film om musik til træning af patienter med Parkinson. 

Vi oplevede, at Jan Sørup var yderst professionel fra start til slut. Han var en fornøjelse at arbejde sammen med, både under planlægningen, ude på location, hvor han udviste stor lydhørhed overfor kilderne, og bagefter i redigeringsfasen, hvor han var leveringsdygtig, effektiv og fleksibel.

Filmen blev en succes på Facebook, set med vores øjne: Den blev vist mere end 25.000 gange og er kommet ud til ca. 61.000.
 
Vi kan derfor kun sende vores varme anbefalinger i retning af Jan.


Stromma:

Jan og Apertura var utrolig nem at arbejde med. Han forstod hurtigt briefen og kunne give os brugbart input til måden vi kunne forbedre vores film på. Vi er utrolig glade for resultatet og jeg vil med glæde arbejde med ham og Apertura i fremtiden.


Fagbevægelsens Hovedorganisation:

Jan arbejder professionelt med både den tekniske del – han er tydeligvis gadget-nørd, og har styr på diverse formater og klipninger – men er vigtigst af alt god til at forudse udfordringer med kilder, locations og tilladelser til at filme.

Vi har været meget tilfredse med produkterne hver gang (fem mindre film til SoMe), og hanhar været overordentlig tålmodig, når de skulle klippes om af flere omgange samt godkendes.

Varmeste anbefalinger herfra.


Farmakonomforeningen:

Jan har produceret et par mindre videoer til sociale medier for os, og de har hver gang fået rigtig god respons fra målgruppen.

Han har været virkelig god til at fange intentionen, i det vi ville formidle, og omsætte det kreativt.

Udover at være teknik-nørd til fingerspidserne har han et godt blik for billedsiden, men også øre for at skabe stemning med lyd.

Resultaterne har hver gang været virkelig gode, og vi har været stolte af at vise dem frem.