Videoproduktion behøver ikke være svært. Mange virksomheder vil gerne kunne stå for at lave mindre filmproduktioner selv. Og på grund af den teknologiske udvikling indenfor mobiltelefoner, action-kameraer og DSLR-kameraer har mulighederne for at skabe en professionel videoproduktion aldrig været bedre.

Kurser i videoproduktion

Apertura tilbyder undervisning i videoproduktion til folk, der fx arbejder med kommunikation, marketing, markedsføring og SoMe.

Undervisningen består af en blanding af teori og praksis. Jeg lægger stor vægt på, at kursisterne skal i gang med at producere film lige fra start af. Løbende fylder jeg på med teori og kommer med gode råd og vejledning.

Det er min erfaring, at sidemandsoplæring er langt den mest effektive undervisningform i forhold til udbyttet! Derfor afholder jeg heller ikke kurser for større hold.

Jeg synes, det er vigtigt, at der skal være god tid til at gå i dybden med øvelserne og god tid til at stille spørgsmål. Og skulle der opstå spørgsmål bagefter, så finder vi også ud af det.

Læs mere om, hvad sådan et kursus kan indeholde herunder. Hvis I har nogle særlige ønsker til undervisningen, så bare ring på telefon +45 6061 8810 og lad os få en snak om mulighederne.

Undervisning One-to-One

Kursusform: Sidemandsoplæring. Maks deltagerantal: 2. Varighed: Individuel. Sted: Hos jer.

Jeg kommer til jer og oplærer en til to af jeres medarbejdere fra bunden af, så han/hun selv fremover kan producere mindre film til jeres virksomhed eller organisation. Optagelserne kan foregå på mobiltelefon, DSLR/mirrorless-kameraer eller mindre camcorders.

Jeg rådgiver om alt lige fra indkøb af udstyr og redigeringsprogrammer, lysopsætning, god lydkvalitet og mikrofontektning, undertekstning, colourgrading, animationer, YouTube, Facebook og LinkedIn, SEO og tøjvalg.

Vi producerer den første film sammen, så jeres medarbejder får en masse hands-on erfaring, og jeg er med fra start til slut.

Prisen afhænger af omfanget af undervisningen, der skræddersyes til den enkeltes behov.

Timepris: Kr. 1.000,- excl. moms | Kr. 1.250,- inkl. moms.

Kontakt Apertura i dag og hør mere om alle mulighederne.