Dataansvarlig

Undertegnede Jan Sørup er ejeren af denne hjemmeside med adressen: apertura.dk.

Min målsætning er, at du altid skal føle dig tryg, og at du kan have tillid til, at jeg behandler dine personoplysninger sikkert.

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger er:

Jan Sørup
Garnisonsvej 8, 2. th.
3520 Farum
email: js@apertura.dk
Mobil: 60618810
CVR: 38669419

 

Personoplysninger der indsamles og anvendes

Som kunde hos Apertura, indsamler og behandler vi en række oplysninger om dig i et omfang, der er relevant for opgaven. Det drejer sig typisk om dit navn, email, telefonnummer og arbejdsplads.

Ydermere behandler vi mails og anden korrespondance, der er relevant for arbejdsopgaven. Det kan fx være navn, email, telefonnummer og arbejdsplads for interviewpersoner, og/eller samtykkeerklæringer fra personer, der optræder i videoen – fx på dækbilleder.

Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger meget alvorlig. Vi indsamler ikke flere oplysninger end nødvendigt for at kunne udføre en given opgave. Hos Apertura er vi til enhver tid åbne om, hvordan vi behandler dine oplysninger.

Personoplysninger om kunder bruger vi kun i forretnings- og markedsføringsøjemed efter nærmere aftale.

Cookies

Når du bruger denne hjemmeside eller nogle af vores sociale medier som Instagram, Facebook og YouTube bruges cookies til at tracke dit besøg med henblik på statistik og markedsføring.

Embedded indhold fra andre hjemmesider

Artikler på denne side kan indeholde embedded indhold (fx videoer, billeder, hyperlinks mv.). Embedded indhold fra andre hjemmesider svarer til, at brugeren har besøgt den pågældende side.

Et eksempel kan fx være, hvis en artikel her på siden indeholder en YouTube-video.

Disse sider kan indsamle data om dig, bruge cookies, embedde yderligere third-party tracking og tracke din brug med det embeddede indhold inklusiv spore din interaktion med det embeddede indhold, hvis du har en konto eller er logget ind på den pågældende side.

Et eksempel kan fx være, hvis en artikel her på siden indeholder en YouTube-video eller et link til en Facebookside, og du som bruger allerede er logget ind på YouTube eller Facebook.

 

Videregivelse af personoplysninger

Apertura videregiver ikke personfølsomme oplysninger.

Apertura videre giver personoplysninger i det omfang, det er administrativt nødvendigt i forhold til fakturering.

Fakturering sker Billy.dk

Vi bruger MobilePay, og bankoverførsler håndteres af Sparekassen Sjælland.

Opbevaring af dine personoplysninger

Apertura opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at løse en given opgave og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret.

Apertura opbevarer som udgangspunkt personoplysninger i 5 år, som er kravet ved regnskab.

Herefter slettes eller anonymiseres dine personoplysninger på sikker vis.

 

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:

Du har til enhver tid ret til at bede om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

Du har til enhver tid ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed. Det kan fx være til Datatilsynet.

Ændring af privatlivspolitikken

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Nye opdateringer og ændringer i denne politik, vil blive gjort tilgængelige på https://apertura.dk/privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.