Kurser i videoproduktion

Apertura tilbyder undervisning i videoproduktion til personer, der fx arbejder med kommunikation, marketing, markedsføring og SoMe. Og det behøver ikke være svært!

 

Mange virksomheder vil gerne kunne stå for at lave mindre produktioner selv. Og på grund af den teknologiske udvikling indenfor mobiltelefoner, action-kameraer og DSLR-kameraer har mulighederne for at skabe en professionel videoproduktion aldrig været bedre. Indlæringskurven kan dog virke ret stejl, og der er meget, at forholde sig til – både hvad angår udstyr, redigering, lys, lyd og meget mere.

 

Det er derfor min erfaring, at sidemandsoplæring er langt den mest effektive undervisningform i forhold til udbyttet!

 

Derfor afholder jeg heller ikke kurser for større hold. Jo færre personer, I er, desto mere tid er der til at stille spørgsmål og gå i dybden med tingene. Og det øger sandsynligheden væsentligt for, at I også kan huske og bruge, det I har lært, bagefter.

Konsulentbistand og videoproduktion i en og samme pakke

Kursusform: Sidemandsoplæring. Maks deltagerantal: 2. Varighed: Individuel. Sted: Hos jer.
 

Jeg kommer til jer og oplærer en til to af jeres medarbejdere fra bunden af, så han/hun selv fremover kan producere mindre film til jeres virksomhed eller organisation. Optagelserne kan fx foregå på mobiltelefon, DSLR/mirrorless-kameraer eller mindre camcorders.

 

Undervisningen i videoproduktion består af en blanding af teori og praksis. Jeg lægger stor vægt på, at kursisterne skal i gang med at producere film lige fra start af. Løbende fylder jeg på med teori og kommer med gode råd og vejledning.

 

Jeg synes, det er vigtigt, at der skal være god tid til at gå i dybden med øvelserne og god tid til at stille spørgsmål. Og skulle der opstå spørgsmål i ugerne bagefter, så finder vi også ud af det.

 

Jeg rådgiver om alt lige fra indkøb af udstyr og redigeringsprogrammer, lysopsætning, god lydkvalitet og mikrofonteknik, undertekstning, colourgrading, animationer, YouTube, Facebook og LinkedIn, SEO og tøjvalg.

 

Vi producerer den første film sammen, så jeres medarbejdere får en masse hands-on erfaring, og jeg er med fra start til slut.

Få en god pris på undervisning i videoproduktion

 
Timeprisen for kombineret undervisning i videoproduktion inklusive konsulentbistand er på kr. 1.000,- excl. moms | Kr. 1.250,- inkl. moms.
 
Den endelige pris for kurset afhænger af omfanget af undervisningen, der skræddersyes til den enkeltes behov efter ønske.
 
Det er min erfaring, at der er brug for to hele arbejdsdage – evt. fulgt op af en halv arbejdsdag med genopfriskning en måneds tid senere. Men så er I også godt klædt på til at kunne varetage mindre videoproduktioner selv på en daglig basis.

Ring eller skriv for at høre nærmere

 
Kontakt Apertura i dag og hør mere om alle mulighederne for at få professionel undervisning i videoproduktion. Kontaktoplysningerne finder du øverst og nederst på siden.